Gullig halloweenhäxa, maskeradkläder

799 krle-83186
Gullig halloweenhäxa, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Gullig maskeradkostym föreställande en färgglad Halloweenhäxa. Det tredelade setet innehåller en klänning, hatt samt stockings. Denna maskeraddräkt med Halloweentema lämpar sig givetvis ypperligt för just Halloween, men passar även bra till andra typer av fester med utklädningstema.

Klänningen har många söta detaljer, såsom en rynkad topp med nedhasade puffärmar som skapar en illusion av större bystvolym, ett figursytt liv med korsettsnörning och knytning i nacken samt en kjoldel i två lager lekfulla Halloweenfärger. Från kjolens översta lager går strumpeband som fästs i de charmiga stockingsen med randigt mönster och rosettdetalj. Den spetsiga hatten med rosett, som också medföljer, fulländar denna häxkostym.

Underkjol och kvast ingår ej men finns att köpa separat.

Material: 100% polyester
Andra underkläder på bilden eller matchande
Gullig halloweenhäxa, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Gullig halloweenhäxa, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på gullig halloweenhäxa, maskeradkläder

 Gullig halloweenhäxa, maskeradkläder, 2
Relaterat till Gullig halloweenhäxa, maskeradkläder: gullig, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info