Häxans lilla älva, maskeraddräkt

2 309 krsh-7697
Häxans lilla älva, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett detaljrikt kostymset i fyra delar som förställer häxans lilla älva. Kostymen består av en korsett, kjol, vingar och strumpbyxor.

Korsetten är tillverkad i matt satin med hysk- och hakknäppning fram och två dekorativa snörningar vid sidan av denna. Ringningen är rak och kantas av en diskret bågformad spetskant. Avtagbara ärmar med tunt flor och band i kontrasterade färger ger urringningen en vacker form och ramar in bysten på ett fint vis.

Kjolen är gjord i elastisk sammet med volanger som är sydda till ett något bubbligt utseende. Långa band i olika färger är fästade i kjolen och de är små attiraljer som dessa som fullständigar intrycket av häxans lilla älva.

Vingarna är korta och tunna, försedda med en spetskant, små band i kryssmönster och söta rosetter i topparna. En mycket stor rosett pryder vingarna baktill.

Även ett par strumpbyxor med randigt mönster ingår och fulländar maskeradkostymen.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Häxans lilla älva, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Häxans lilla älva, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på häxans lilla älva, maskeraddräkt

 Häxans lilla älva, maskeraddräkt, 2 Häxans lilla älva, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Häxans lilla älva, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info