Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder

219 kr729 krSpara 510 kr (70%)le-83781
Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Bli en riktig babe i denna maskeradkostym som föreställer en flirtig liten häxa. Dräkten är tvådelad och består av en klänning och en liten hatt.

Klänningen är av kort modell som smiter åt över livet och har en söt vippig kjol. Bysten täcks av vacker spets och mellan kuporna sitter en stor sidenrosett. Klänningen har breda rutmönstrade band över axlarna som fästs i söta knappar och från dem följer även korta skira puffärmar med spets och rosett. På magen är klänningen dekorerad med ett glittrande strasspänne och under det börjar den volymfulla kjoldelen som består av många lager i ett flertal färger och material.

Medföljer som ett komplement till klänningen gör även ett hårband på vilket en charmig häxhatt sitter. Den klassiska hatten i spetsig modell är tillverkad i ett randigt tyg och pryds av en liten rosett.

Strumpbyxor och handskar ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på snygg halloweenhäxa, maskeradkläder

 Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder, 2 Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder, 3
Relaterat till Snygg halloweenhäxa, maskeradkläder: maskeradkläder, snygg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info