Utmanande djävul, kostym

939 krsh-96183
Utmanande djävul, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett otroligt läckert kostymset om fem delar bestående av en chemise, G-stringtrosa, hårband med djävulshorn, halsband samt ett par stockings.

Chemisen är av minimal modell, gjord i tunt nät med öppen rygg och insvängt framstycke som exponerar mycket av kroppen på ett lockande vis. I kanterna upptill och nedtill har chemisen flera tvärgående rader med volanger i tunt nät. Plagget knyts i nacken och i ryggen, är försett med söta rosetter på valda ställen och har dessutom reglerbara strumpeband både fram och bak.

G-stringtrosan matchar chemisen med sina volanger och smala band över höfterna.

Medföljer gör även vadderade djävulshorn på ett hårband som i fästena är dekorerade med spets med vackert mönster. Också ett halsband som fästs runt halsen och är överdragen med vackert mönstrad spets ingår.

Paret stockings sätter pricken över i:et på denna djävulskt snygga kostym. De är gjorda i finmaskigt nät med ett elastiskt enfärgat band upptill och förses med en dekorativ och utstående spetskant.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte i djävulkostymen, men handskar finns att köpa separat.

Tvättråd: handtvätt 40°
Andra underkläder på bilden eller matchande
Utmanande djävul, kostym finns även i kategorierna:
Utmanande djävul, kostym Visa stor bild

Fler bilder på utmanande djävul, kostym

 Utmanande djävul, kostym, 2 Utmanande djävul, kostym, 3
Relaterat till Utmanande djävul, kostym: kostym, utmanande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn