Utmanande djävul, kostym

939 krsh-96183
Utmanande djävul, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett otroligt läckert kostymset om fem delar bestående av en chemise, G-stringtrosa, hårband med djävulshorn, halsband samt ett par stockings.

Chemisen är av minimal modell, gjord i tunt nät med öppen rygg och insvängt framstycke som exponerar mycket av kroppen på ett lockande vis. I kanterna upptill och nedtill har chemisen flera tvärgående rader med volanger i tunt nät. Plagget knyts i nacken och i ryggen, är försett med söta rosetter på valda ställen och har dessutom reglerbara strumpeband både fram och bak.

G-stringtrosan matchar chemisen med sina volanger och smala band över höfterna.

Medföljer gör även vadderade djävulshorn på ett hårband som i fästena är dekorerade med spets med vackert mönster. Också ett halsband som fästs runt halsen och är överdragen med vackert mönstrad spets ingår.

Paret stockings sätter pricken över i:et på denna djävulskt snygga kostym. De är gjorda i finmaskigt nät med ett elastiskt enfärgat band upptill och förses med en dekorativ och utstående spetskant.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte i djävulkostymen, men handskar finns att köpa separat.

Tvättråd: handtvätt 40°
Andra underkläder på bilden eller matchande
Utmanande djävul, kostym finns även i kategorierna:
Utmanande djävul, kostym Visa stor bild

Fler bilder på utmanande djävul, kostym

 Utmanande djävul, kostym, 2 Utmanande djävul, kostym, 3
Relaterat till Utmanande djävul, kostym: kostym, utmanande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info