Vampiga maskerakläder

2 509 krsh-7805
Vampiga maskerakläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En riktigt vampig maskeradkostym i fyra delar som innehåller en korsett, en kjol, en krage samt en hatt.

Korsetten är tillverkad i glänsande satin och är axelbandslös med en modell som smickrar kroppen och ger den en fin siluett. Både korsettens överkant och underkant är läckert taggade och den har även markerade kupor som framhäver bysten. I sidan är korsetten utrustad med en knäppning för bästa passform och enklast möjliga på- och avtagning.

Den matchande kjolen är kort och gjord i ett följsamt tyg som smiter åt över kroppen. Kjolen är rikligt dekorerad med spets och tyll som täcker en stor del av den, och baktill är kjolen dessutom prydd med en stor och härlig rosett.

Medföljer som roliga attiraljer och komplement till den heta kostymen gör en liten krage att fästa runt halsen samt en matchande hatt med dekorer av fjädrar, en ros och tyll.

Handskar och stay-ups ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vampiga maskerakläder finns även i kategorierna:
Vampiga maskerakläder Visa stor bild

Fler bilder på vampiga maskerakläder

 Vampiga maskerakläder, 2 Vampiga maskerakläder, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info