Vampyrdrottning, maskeradkläder

2 419 krle-53015
Vampyrdrottning, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En fascinerande vampyrkostym som lämpar sig till alla former av utklädningsfester såsom t ex Halloween eller maskerader. Kostymen är ett set i fem delar där de ingående plaggen är topp, kjol, cape, hatt och kraghalsband. Toppen är en bygelfösedd, täckande BH med gulddetalj, sensuell spetskant och halterneckaxelband. Kjolen är gjord i flera olika lager av sammet och tyll i rött och svart. På mitten finns en snörningsdetalj och söta strumpeband med juvelprydda rosetter ger den ytterligare en dimension av lyx. Kraghalsbandet bryter av kostymens dunkelhet en aning och hatten ger en pigg och lekfull känsla. Tjusigast av allt är kanske den långa sammetscapen med rött foder. Capen har en imponerande nackkrage i stelt material, helt i enlighet med vampyrtemat.

Strumpbyxorna på bilden ingår ej.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vampyrdrottning, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Vampyrdrottning, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på vampyrdrottning, maskeradkläder

 Vampyrdrottning, maskeradkläder, 2
Relaterat till Vampyrdrottning, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info