Mexikansk halloweenkostym

1 099 krle-85002
Mexikansk halloweenkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En skrämmande men samtidigt vacker halloweenkostym med inspiration från Mexikos fantastiska och färgsprakande Dia de los Muertos-tradition. Delar som ingår i kostymen är en klänning med avtagbara, genomskinliga axelband, ett halsband samt lösa ärmar.

Klänningen har ett åtsmitande liv med en fin, spetskantad urringning som exponerar axelpartiet på ett vackert vis. Ett parti i orange som kantas med ett regnbågsfärgat band dekorerar livet framtill, och där finns också två små blomsterapplikationer samt ett paljetthjärta. Klänningens kjoldel är av utställd modell med ett snirkligt dödskallemönster och en regnbågsfärgad kant nedtill. Skir blommönstrad spets ligger över kjolen och i midjan sitter ett brett band som i bak pryds av en stor rosett. Klänningen levereras dessutom med ett par avtagbara, genomskinliga axelband.

Medföljer gör också ett par lösa, utställda ärmar i spets samt ett spetshalsband med dödskalleapplikation.

Underkjol för mer volym, strumpbyxor och skor ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Mexikansk halloweenkostym Visa stor bild

Fler bilder på mexikansk halloweenkostym

 Mexikansk halloweenkostym, 2 Mexikansk halloweenkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info