Mörkrets Drottning, maskeraddräkt

1 409 krle-83823
Mörkrets Drottning, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En vacker och dunkel maskeraddräkt som föreställer Mörkrets Drottning. Kostymen innehåller två delar – en klänning och ett halsband.

Klänningen är åtsmitande över livet men får från kjolen härlig vidd och volym. De lätt markerade kuporna är dekorerade med flera lager volanger och framtill är klänningen försedd med ett parti spindelnätsmönstrat tyg. Kjoldelen utgörs av många lager rynkad volang i olika nyanser och pryds upptill av stora rosetter. Klänningen är även försedd med en uppstående krage från vilken en skir cape med spindelnätsmönster hänger ner över ryggen. Mellan kuporna sitter även en liten glittrig fladdermus som en rolig detalj.

Medföljer gör också ett tättsittande halsband som är tillverkat av ett rött sidenband med ett hänge föreställande ett vackert juvelprytt kors.

Underkjol, hatt, handskar och strumpbyxor ingår inte men finns självfallet att köpa separat.

Mörkrets Drottning, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Mörkrets Drottning, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på mörkrets drottning, maskeraddräkt

 Mörkrets Drottning, maskeraddräkt, 2 Mörkrets Drottning, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Mörkrets Drottning, maskeraddräkt: drottning, maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info