Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar

659 krce-m6144
Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Häftigt maskeradset som består av en topp, förkläde med kjol, strumpbyxor, slips, handskar och motorsåg som för tankarna till en så kallad motorsågsmassaker.

Toppen utgörs i form av ett enkel skjorta i en kort modell med halvlånga ärmar, en djup urringning och kusliga blodstänk Till denna skjorta matchas en kort och enfärgad slips. Över toppen bärs ett snyggt förkläde som knyts i nacken och har en inbyggd kjol som är kort och åtsmitande. Förklädet är sytt av ett läderliknande material och smyckas av häftiga detaljer som en stor ficka och en sicksackformad nedre kant. Även de stilrena och fingerlösa handskarna som är en del av denna maskeraddräkt är sydda i det läckra, läderformade materialet. Till denna snygga men spökliga outfit medföljer ett par trendiga nätstrumpbyxor med stora, dekorativa hål samt en leksaksmotorsåg som ger looken en mycket spännande look.

Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar finns även i kategorierna:
Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar Visa stor bild

Fler bilder på skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar

 Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar, 2 Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar, 3
Relaterat till Skräckinjagande maskeraddräkt, sex delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info