Egyptisk drottning, maskeradkläder

1 919 krle-83433
Egyptisk drottning, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Exotisk maskeraddräkt föreställande egyptisk drottning.

Denna maskeradkostym andas sensualitet. Den består av en topp och kjol som hålls ihop över magen med en smal guldkedja. Toppen är i överkant prydd med blåa och turkosa stenar, som ger känslan av ett pråligt halsband. Därefter följer ett rynkat stycke tyg som smickrar de kvinnliga formerna och ger illusionen av en större byst. Under bysten avslutas sedan toppen i en v-form av guldsmyckat band. En smal kedja löper över navelregionen och sedan fortsätter maskeradkostymen i en kjol. Även den korta kjolen är vit i rynkade lager och överkanten ser likadan ut, fast bakvänd, som toppens nederkant. Mitt fram på kjolen sitter blå och turkosa stenar inringade av guldband i sann egyptisk anda. Ett guldigt pannband och stenprydda, guldiga armaccessoarer ger extra lyxig känsla.

Delar som ingår är dressen, armaccessoarer och huvudbonad.

Egyptisk drottning, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Egyptisk drottning, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på egyptisk drottning, maskeradkläder

 Egyptisk drottning, maskeradkläder, 2
Relaterat till Egyptisk drottning, maskeradkläder: drottning, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info