Fröken Marie, historisk sammetsklänning, maskeradkläder

1 429 krle-83558
Fröken Marie, historisk sammetsklänning, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande fröken Marie

Denna ljuvliga klänning i rosa satinbrokad, med gyllene spetsar och rosa rosetter, är en franskinspirerad rokokodröm som för tankarna till Marie Antoinettes tid.

Klänningen är kort och livet är figursytt, med ett v-format inslag i vit satinbrokad, och kantat med gyllene spetsband och tre rosa rosetter i samma tyg som klänningen. Den översta rosetten är pyntad med en förtjusande brosch med en tidstypisk kamédam på silverfärgad metall omgiven av kristallskimrande stenar. Kjolen som är klockad och rynkad i midjan består av två lager brokadtyg. Det undre är vitt och det rosa övertyget, som är tidstypiskt öppet mitt fram, är kantat med en skir, rosa spets. Samma spets återfinns tillsammans med den gyllene spetsen i urringningen och förstärker det mycket feminina och lyxiga intrycket. Ärmen är trekvartslång och avslutas med en rikt tilltagen volang av skirt, vitt, småprickigt tyg under en rosa, liten spets.

Klänningen med kamébroschen ingår.

Underkjol och stockings ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fröken Marie, historisk sammetsklänning, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på fröken marie, historisk sammetsklänning, maskeradkläder

 Fröken Marie, historisk sammetsklänning, maskeradkläder, 2
Relaterat till Fröken Marie, historisk sammetsklänning, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info