Grekisk krigare, maskeradkläder

1 629 krle-83454
Grekisk krigare, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande grekisk krigare

Den här dräkten, i brunt och rött med smidig läderkänsla, består av en bustier med flikad kjol i klassiskt snitt. Det figurnära livet har bygelförsedda kupor med påsydda, guldfärgade brodyrdekorationer. Liknande dekorationer finns framtill på livet och ger en känsla av rikedom och lyx. Axelbanden är försedda med guldfärgade nitar och konstläderremsor som hänger nonchalant över axeln. Kjolen är kort och består av två lager. Det undre är sandfärgat med en geometrisk bård, och det övre består av flikar med läderkänsla som är försedda med dekorativa gyllene nitar. Kjolens linning som är av bronsfärgat konstläder är dekorerat med ett antal guldfärgade metallnitar och hänger på höften. En lång, röd mantel i satin hänger på axelbanden och ger pondus åt dräkten. Den knäpps på med guldfärgade metallknappar. Ett par rejäla manschetter, också dem i bronsfärgat konstläder, som knyts med band genom guldfärgade öljetter accentuerar den mäktiga stilen hos denna grekiska krigare.

Dräkten, manchetterna och den röda slängkappan ingår.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Grekisk krigare, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på grekisk krigare, maskeradkläder

 Grekisk krigare, maskeradkläder, 2
Relaterat till Grekisk krigare, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info