Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar

499 krce-m6122
Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Spännande maskeraddräkt i form av en krigargudinna som utstrålar power! Maskeraddräkten består av en klänning och armvärmare.

Denna klänning är sydd i en spännande, kort modell med vadderade kupor som skapar en kvinnlig silhuett. Klänningen utgörs framtill av ett läckert, läderliknande material och har en kort och diskret underkjol i ett mjukt material. Nedtill smyckas klänningen av läckra remsor av det läderliknande materialet och på sidorna är plagget försett med häftiga band med nitar och metallringar. Dessa spännande detaljer pryder även klänningens axelband.

Armvärmarna som medföljer denna klänning är sydda av samma läckra material. De slutar strax under armbågen och sitter åtsmitande mot kroppen.

Svärdet och skölden på bilden medföljer ej.

Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar finns även i kategorierna:
Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar Visa stor bild

Fler bilder på krigargudinna, maskeraddräkt i två delar

 Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar, 2 Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar, 3
Relaterat till Krigargudinna, maskeraddräkt i två delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info