Krigargudinna, maskeradkostym

969 krle-83990
Krigargudinna, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Häftigt maskeradset som föreställer en spännande krigargudinna och består av klänning med bälte, armbindlar och cape.

Klänningen är sydd i en kort modell av ett läderliknande material med axelband av kedjor. Den nedre delen på denna klänning utgörs av trendiga flikar, med små nitar, som skapar en snygg helhet. På framsidan smyckas klänningen av ett transparent parti i nät med en tilldragande snörning samt av ett fräckt bälte med stora dödskallar och en kedja.

Den cape som levereras tillsammans med klänningen har en klassisk silhuett och utgörs av ett mjukt och glansigt tyg med olika färger på fram-och baksidan. Capen är försedd med en krage i fuskpäls samt av en kedja och en dödskalle som håller ihop plagget framtill.

Slutligen medföljer också snygga armbindlar som är sydda av ett matchande, läderliknande material och pryds av fräcka snörningar.

Krigargudinna, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på krigargudinna, maskeradkostym

 Krigargudinna, maskeradkostym, 2 Krigargudinna, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info