Leksakssoldat, maskeradkläder

1 479 krle-83451
Leksakssoldat, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeradkostym föreställande flickig leksakssoldat.

Denna söta maskeraddräkt består av en klänning med guldknappar i soldatstil. Livet ser ut som en snäv öppen uniform, anpassad efter en kvinnas kropp, med en fastsydd vit blus som tittar fram i mitten. Blusens överkant består av en guldkant och fyra guldknappar håller ihop maskeraddräkten i mitten. Klänningen har ärmar som räcker ner till armvecket, de har röda slag mot den mörkblåa uniformen och under ärmen tittar en liten blus fram vilket ger ett extra feminint intryck. Slagen är prydda med guldknappar och -band. Själva kjoldelen är vit framtill, den är vippig och fluffig och gör sig extra bra tillsammans med en underkjol. Baktill fortsätter uniformen som en kappa som ligger över klänningen, fast den fastsydd. En matchande hatt fulländar denna lekfulla maskeradkostym.

Delar som ingår är alltså klänning och hatt.

Underkjol och benvärmare ingår ej, men finns att köpa separat.

Leksakssoldat, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Leksakssoldat, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på leksakssoldat, maskeradkläder

 Leksakssoldat, maskeradkläder, 2
Relaterat till Leksakssoldat, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info