Spartansk krigare, maskeradkläder

1 629 krle-83564
Spartansk krigare, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande spartansk krigare

Den här dräkten med smidig läderkänsla består av en bustier med flikad kjol i klassiskt spartanskt snitt. Det figurnära livet har bygelförsedda kupor med påsydda, guldfärgade brodyrdekorationer. Liknande dekorationer finns framtill på livet och ger en känsla av rikedom och lyx. Axelbanden är försedda med nitar och remsor som hänger nonchalant över axeln. Kjolen är kort och består av två lager varav det översta består av flikar med läderkänsla i traditionellt krigarsnitt. Kjolens linning är dekorerad med ett antal guldfärgade metallnitar och hänger kaxigt på höften. En lång, röd mantel i satin hänger på axelbanden och ger pondus åt dräkten. Den knäpps på med guldfärgade metallnitar. Ett par rejäla manschetter runt handlederna som knyts med band genom guldfärgade öljetter accentuerar den mäktiga stilen hos denna spartanska krigare.

Dräkten, manchetterna och den röda slängkappan ingår.

Spartansk krigare, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på spartansk krigare, maskeradkläder

 Spartansk krigare, maskeradkläder, 2
Relaterat till Spartansk krigare, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info