Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar

1 059 krle-85505
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 45 kr/mån med Klarna. Mer info »
1 059 kr

I denna färgglada maskeraddräkt med inspiration från 1800-talets viktorianska mode med puffärmar, korsettliv och vida kjolar kommer du bli festens medelpunkt!

Den mossgröna sammetskavajen är i frack-stil och kantas av ett lila, skotskrutigt tyg längs den breda kragen, manschetterna och även baktill. Kavajen hålls samman över bysten med två dekorativa kedjor.

Den mörkt turkosblå satin-klänningen har en asymmetrisk kjol och är till stora delar fastsydd under kavajen. I midjan återfinns ett rosaskimrande jacquard-tyg som ska imitera en midjekorsett och under detta återfinns en vackert draperat, bred, hundtandsmönstrad volangkjol.

Det breda spetshalsbandet och den söta minihatten med dekorativ klocka kompletterar dräkten. Notera dock att den lila underkjolen, strumpbyxorna och handskarna inte ingår, de finns dock att köpa separat.

I storlek S är klänningen 82cm lång från axeln framtill och 105cm lång baktill.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar finns även i kategorierna:
Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar Visa stor bild

Fler bilder på viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar

 Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar, 2 Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar, 3 Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar, 4
Relaterat till Viktoriansk hattmakar-kostym, maskeraddräkt i 3 delar: maskeraddräkt, viktoriansk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info