50-tals hemmafru, kostym

1 429 krsh-7619
50-tals hemmafru, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmerande och flirtigt kostymset i två delar som föreställer en 50-tals hemmafru. Klädnaden består av en söt klänning och ett matchande förkläde.

Klänningen är gjord i ett följsamt tyg och blir lätt utstående från midjan nedåt. Med sina stora prickar, breda urringning med eleganta krage och korta puffärmar syns tydligt en utpräglad femtiotalsstil. Kragen pryds med ett kontrasterande band sytt i sicksack och ärmsluten är försedda med en söt och hålmönstrad volangkant. Den bedårande klänningen begränsas inte enbart till utklädnad, utan fungerar också alldeles utmärkt att använda vid andra tillfällen.

Förklädet, som förträffligt kompletterar klänningen, knyts runt midjan och kantas nedtill av en fin volang. Ett tryckt mönster i sidan föreställande ett hjärta med texten ”I Love being Loose” dekorerar även det söta förklädet.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte men peruk, handskar, underkjol och stockings finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
50-tals hemmafru, kostym Visa stor bild

Fler bilder på 50-tals hemmafru, kostym

 50-tals hemmafru, kostym, 2 50-tals hemmafru, kostym, 3
Relaterat till 50-tals hemmafru, kostym: 50-tal, hemmafru, kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info