Hushållerska, maskeradkläder, plus size

1 049 krle-83808x
Hushållerska, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läcker maskeraddräkt föreställande en hushållerska i en detaljrik och verklighetstrogen tappning. Denna utstyrsel utgörs av en fin klänning av ett glansigt material med en vippig härlig kjol. Klänningen dekoreras av många detaljer av en fin, blommig spets i kontrastfärg till den övriga klänningen. Denna spets pryder exempelvis de fina, korta puffärmarna, vackra volangkanter i urringningen och i de nedre kanterna samt ett parti framtill på klänningen. Maskeraddräkten dekoreras också av ett fint förkläde, även detta med en fin spetskant, som knyts baktill och framhäver därmed kroppens vackra former. Partiet mellan dräktens kupor pryds av en fin rosett med en klassisk brosch.

Med dräkten tillkommer även en söt liten huvudbonad med en fin rosett samt en halsbandsliknande accessoar i spets med ett band och en liten rosett. Övriga detaljer ingår ej men finns att köpa separat!

Hushållerska, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Hushållerska, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på hushållerska, maskeradkläder, plus size

 Hushållerska, maskeradkläder, plus size, 2 Hushållerska, maskeradkläder, plus size, 3
Relaterat till Hushållerska, maskeradkläder, plus size: hushållerska, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info