French maid, maskeradkläder med korsett

3 409 krsh-7696
French maid, maskeradkläder med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg och fantasifull kostym i ett set om nio delar bestående av korsett med avtagbara strumpeband, G-stringtrosa, en kort minikjol, handskar, hätta, ett par stockings, strumpeband och fjädervippa.

Korsetten är av rak modell och är gjord i glänsande, elastisk satin. Den har dekorationer av längsgående band i runt om samt en bred spetsband i både över- och nederkant. En stor rosett med långa band är fästad högst upp mitt fram, samt längst ned i sidan. Korsetten har ett blixtlås baktill för bästa komfort och passform och den passar även att bära separat till ett par snygga jeans eller en längre kjol.

G-stringtrosan matchar de övriga plaggen väl och har smala band över höfterna.

Den korta minikjolen är gjord i satin och spets och har en elastisk midja. Plagget är av något utstående modell och är fint rynkad nedtill.

Underkjolen matchar minikjolen fint med sin spetskant som skymtar under minikjolens spetsvolanger.

Handskarna är fingerlösa och korta, gjorda i spets och har en bred volangkant runt handlederna.

Hättan är ett fint tillskott till städerskekostymen och är gjord i en stor och rynkad modell, i satin och spets med en stor och söt rosett högst upp.

Paret med stockings är gjorda i finmaskigt nät och runt ena benet fästs det vackra strumpebandet i spets och satin, prydd med en rosett mitt fram.

Fjädervippan fulländar kostymen och har ett handtag i hårt material och vippa i ett mjukt och luddigt sådant.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

French maid, maskeradkläder med korsett Visa stor bild

Fler bilder på french maid, maskeradkläder med korsett

 French maid, maskeradkläder med korsett, 2 French maid, maskeradkläder med korsett, 3 French maid, maskeradkläder med korsett, 4 French maid, maskeradkläder med korsett, 5
Relaterat till French maid, maskeradkläder med korsett: french, korsett, maid, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info