Pepparkakskostym, plus size

829 krsh-x7796
Pepparkakskostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt kostym föreställande en pepparkaksgumma, i ett set om fem delar bestående av en klänning, förkläde, underkjol, halsband och hårband.

Klänningen är gjord i elastisk silkessammet och har blixtlås baktill för bästa komfort och passform. Urringningen är smal och rundad, kantad med ett brett band i kontrasterande färg. Mitt fram finns en söt rosett. Korta puffärmar med band i rött och viss pryder armarna. Röda linjer finns längs med plagget, accentuerar en smal figur. Klänningen är kort och kantas nedtill av en bred fåll i vitt samt en smalt rött band ovanför. Mitt fram pryds plagget av tre knappar förställande mintkarameller.

Underkjolen har ett lager på lagerutseende i tunn skir spels. Skymtar nedanför klänningsfållen.

Förklädet fästs runt midjan och har ett tryckt mönster av en pepparkaksgubbe mitt fram. Halsbandet är randigt och fästs tätt runt halsen, hårbanden är enfärgade och matchar den övriga kostymen på ett bra vis.

Övriga plagg ingår inte, men stay-ups och liknande korta handskar finns att köpa separat.

Pepparkakskostym, plus size finns även i kategorierna:
Pepparkakskostym, plus size Visa stor bild

Fler bilder på pepparkakskostym, plus size

 Pepparkakskostym, plus size, 2

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info