Sexig snögumma-kostym, plus size

1 379 krsh-x7560
Sexig snögumma-kostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Kostymsetet är om tre delar bestående av en klänning, en hatt och en scarf.

Klänningen är gjord i mjuk fuskpäls med ulliga fjäderkanter i urringning och nederkant. Stilen på klänningen är utmanande, sexig, påhittig och lekfull, Den är kort och något utsvägd nertill. Plagget är något V-ringad fram vilket ger bysten ett lockande utseende och klänningen har avtagbara, genomskinliga axelband. Mitt fram finns tre stora svarta knappar på rad, baktill har klänningen en snörning som, tillsammans med de stödjande skenorna runt om plagget, hjälper till att forma kroppen på det sätt man själv finner attraktivt. Hatten är gjord i svart fuskpäls och har ett brett, slokande brätte och ett brett band i skotskrutigt material runt om. Scarfen är även den skortsrutig och har långa svarta fransar i kanterna.

Övriga plagg på bilden ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sexig snögumma-kostym, plus size finns även i kategorierna:
Sexig snögumma-kostym, plus size Visa stor bild

Fler bilder på sexig snögumma-kostym, plus size

 Sexig snögumma-kostym, plus size, 2
Relaterat till Sexig snögumma-kostym, plus size: sexig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info