Cupcake, maskeradkostym

1 099 krle-85021
Cupcake, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sagolik maskeradklänning föreställande en cupcake. Setet består av en färgglad klänning med avtagbar rosett och en håraccessoar. Underkjolen ingår ej, men finns att köpa separat.

Klänningen är sydd i en lekfull silhuett med en voluminös kjol i flera lager av tunna tyger i olika färger, samt ett tjockare tyg i en unik form som utgör kjolens översta lager. Klänningens överdel är sydd i en följsam modell med snygga kupor, puffärmar och en läcker urringning. Klänningens ärmar och kupor smyckas av ett skirt, prickigt material och både fram-och baktill dekoreras klänningen av lodräta bårder i vackra färger. Kuporna på denna klänning pryds av en stor rosett med ett körsbär i tyg och även klänningens baksida är försedd med en härlig rosett.

Till klänningen medföljer en håraccessoar som föreställer en cupcake med fina detaljer och härliga färger.

Cupcake, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på cupcake, maskeradkostym

 Cupcake, maskeradkostym, 2 Cupcake, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info