Docksöt Harlequin-kostym

819 krle-83930
Docksöt Harlequin-kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Docksöt Harlequin-maskeradkostym som utgörs av en förtjusande klänning och ett spännande halsband.

Denna klänning är sydd i en kort och romantisk halterneck-modell och klänningens övre del är sydd som en åtsmitande topp. Ena halvan av toppen är sydd av ett enfärgat material och den andra av ett snyggt tyg med ett klassiskt rutmönster. Framtill pryds toppen av charmiga hjärtan i en lodrät rad som markerar var de två tygen möter varandra. Klänningens nedre del utgörs av fina volangrader i två olika färger som pryder varsin sida av plagget då även kjolen är sydd efter samma princip som toppen. Alla volanger pryds av en färgad nedre kant vilket ger denna klänning en snygg och sammanhängande look.

Det halsband som medföljer denna klänning utgörs av en stor volang som sitter nära inpå halsen. Volangen har en vacker form och pryds av en guldig och glittrig kant vilket skapar en rolig och lättsam känsla.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Docksöt Harlequin-kostym finns även i kategorierna:
Docksöt Harlequin-kostym Visa stor bild

Fler bilder på docksöt harlequin-kostym

 Docksöt Harlequin-kostym, 2

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info