Fröken jordgubbe, maskeradkläder

989 krle-83788
Fröken jordgubbe, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Iögonfallande maskeradset som föreställer en feminin jordgubbsflicka och består av en klänning och en mössa. Underkjol och strumpor ingår ej, men finns att köpa separat.

Klänningen är sydd i en ung och fräsch modell med härliga puffärmar och en vippig kjol som skapar en söt och oskyldig look. Upptill utgörs klänningen av ett enfärgat tyg med fina rynkor som pryder ärmarna och kuporna samt smyckas av ett vackert band med rosett. Under bysten utgörs resten av klänningen av ett lekfullt tyg med ett fint rutmönster som även fortsätter upp över kuporna som fina axelband. Klänningen dekoreras framtill av uppseendeväckande band i olika former och färger som pryder plaggets kanter och framsida. Över höfterna är klänningen försedd med stora applikationer som föreställer stora jordgubbar.

Till denna klänning medföljer en charmig mössa. Mössan smyckas av en fin veckad kant och kontrastfärgade band och kanter.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fröken jordgubbe, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på fröken jordgubbe, maskeradkläder

 Fröken jordgubbe, maskeradkläder, 2 Fröken jordgubbe, maskeradkläder, 3
Relaterat till Fröken jordgubbe, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info