Hallonbakelse, maskeradkläder

1 479 krle-53070
Hallonbakelse, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt och flirtig maskeraddräkt föreställande en liten smarrig hallonbakelse i lantlollestil. Kostymen är fyrdelad och består av topp, kjol, hätta och stockings.

Den charmiga toppen är i lantlig stil och har söta puffärmar samt bygelkupor i spets som sticker upp ur urringningen. Den hallonröda toppen med vita prickar är av kort modell som lämnar magen bar och dekoreras mellan kuporna av en rutig rosett.

Som underdel i kostymen bärs en vippig minikjol med en hallonapplikation och rosett på ena sidan och spets i nederkant. Kjolen är, likt toppen, tillverkad i ett hallonrött tyg med stora vita prickar.

En hallonröd lantlollehätta med rutig rosett och grönrandiga stockings som går en bra bit över knät medföljer dessutom och ger kostymen det lilla extra.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Hallonbakelse, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Hallonbakelse, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på hallonbakelse, maskeradkläder

 Hallonbakelse, maskeradkläder, 2
Relaterat till Hallonbakelse, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info