Harlequin clown, maskeradkostym

1 219 krle-83929
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 51 kr/mån med Klarna. Mer info »
1 219 kr

Snygg maskeraddräkt som föreställer en Harlequin Clown och består av en klänning, ett halsband och en hatt i matchande färger.

Den översta delen av denna klänning utgörs av ett vackert randigt tyg och smyckas av härliga puffärmar med kontrastfärgade kanter samt av en smakfull urringning med en skir volang och ett band. Klänningen dekoreras under bysten av en korsettliknande del i ett läderliknande material med långa axelband som löper över klänningens övre del. Denna läderliknande del smyckas av ett snyggt mönster med ränder, stora knappar och applikationer i fuskpäls. Klänningens nedre del är sydd i en voluminös modell med ett lekfullt mönster av rutor. Kjoldelen pryds också av stora, trendiga kilar i matchande färger.

Halsbandet som medföljer denna klänning påminner om en halsnära krage i en spännande modell med kontrastfärgade kanter och härlig volym. Hatten är tillverkad i en charmig strutmodell i två olika färger och är försedd med härliga fuskpälsbollar.

Harlequin clown, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Harlequin clown, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på harlequin clown, maskeradkostym

 Harlequin clown, maskeradkostym, 2 Harlequin clown, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info