Hjärtedocka, maskeraddräkt

989 krle-83777
Hjärtedocka, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Otroligt fint maskeradset som föreställer en hjärtedocka och består av klänning och huvudbonad.

Klänningen är sydd i en klassisk modell som utgörs av ett fint tyg med ett sött prickigt mönster. Klänningen smyckas upptill av en vacker volangkant och en knapp, av söta puffärmar med charmiga band nedtill och ett stort, hjärtformat nyckelhål baktill. I midjan dekoreras klänningen av ett klassiskt förkläde som är försett med ett stort hjärta och charmiga knappar. Den nedre delen på denna klänning är sydd i en puffig modell och pryds i nedtill av en randig bård, som även pryder ett snyggt parti på klänningens baksida, samt av ett trendigt mönster av X på en lodrät rad.

Till klänningen medföljer en klassisk huvudbonad som utgörs av samma fina material som klänningen och är utrustad med snygga rynkor och en knapp som skapar en fin helhetslook.

Hjärtedocka, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på hjärtedocka, maskeraddräkt

 Hjärtedocka, maskeraddräkt, 2 Hjärtedocka, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Hjärtedocka, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info