Maskeraddräkt med hatt och tekoppar

1 099 krle-83855
Maskeraddräkt med hatt och tekoppar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Detaljrikt maskeradset som består av en klänning och en minihatt. Maskeraddräkten har en tydlig inspiration från Alice i Underlandet.

Klänningen har en lekfull silhuett med en voluminös kjol och korta, transparenta puffärmar. Klänningens kjol smyckas av stora applikationer som föreställer härliga tekoppar. Kuporna på denna klänning utgörs av ett glansigt tyg som matchar till kjolen och framtill pryds plagget av en randig bård med fina kanter och knappar. Resterande del av klänningen är sydd av ett mjukt och följsamt tyg som sitter skönt mot huden. Vid kuporna är klänningen försedd med en lekfull rosett.

Minihatten matchar snyggt till klänningen och dekoreras av ett snyggt randigt tyg. Hatten är även försedd med ett fint band och en applikation som föreställer ett kort med tryck.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Maskeraddräkt med hatt och tekoppar Visa stor bild

Fler bilder på maskeraddräkt med hatt och tekoppar

 Maskeraddräkt med hatt och tekoppar, 2 Maskeraddräkt med hatt och tekoppar, 3
Relaterat till Maskeraddräkt med hatt och tekoppar: hatt, maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info