Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size

1 099 krle-83803x
Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Härlig maskeraddräkt föreställande Miss Mad Hatter, dvs. en kvinnlig version av Hattmakaren från Alice i Underlandet. Dräkten utgörs av en ljuvlig klänning och en mycket söt hatt.

Denna klänning är mycket välutformad och detaljrik och utgörs av många fina tyger. Upptill dekoreras den av små söta puffärmar i en livfull färg med en fin knapp på den nedre kanten. Partiet över axlarna och kuporna utgörs av ett glansigt material i en annan härlig färg. Klänningens urringning pryds av en stilfull kant samt en härlig spetsdetalj. Resterande överdel av klänningen pryds framtill av ett läckert schackrutigt tyg med charmerande knappar och på sidorna av ett enfärgat tyg. Partiet mellan bysten dekoreras av en härlig rosett i satin.

Klänningens kjol utgörs av ett fluffigt tyg av tyll i många lager i en matchande färg till dess puffärmar. Charmigt!

Den lilla hatten som medföljer i setet matchar mycket bra till klänningen med snygga rutor, ett fint band i en härlig färg samt ett spelkort. En mycket snygg detalj som tillsammans med den resterande klänningen kommer göra dig läckrast på maskeradfesten!

Andra underkläder på bilden eller matchande
Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size finns även i kategorierna:
Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size Visa stor bild

Fler bilder på maskeradkläder, miss mad hatter, plus size

 Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size, 2 Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size, 3
Relaterat till Maskeradkläder, Miss Mad Hatter, plus size: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info