Maskeradkläder, Plåtmannen

969 krle-83848
Maskeradkläder, Plåtmannen är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Rolig maskeradkostym i form av Plåtmannen i Trollkarlen från Oz i en kvinnlig och läcker version. Detta maskeradset inkluderar en klänning, en hatt och ett par handskar.

Klänningens överdel är sydd av ett glittrigt, metalliskt färgat tyg och dess nedre del utgörs av ett läckert tyg av tyll som skapar en vippig silhuett och en härlig känsla. Klänningen dekoreras framtill av en dekorativ dragkedja samt av små fina nitar som pryder de korta ärmarna och den läckra urringningen. Partiet vid klänningens ena bröst smyckas av en fin, glittrig applikation i form av ett hjärta och en charmig rosett.

I setet ingår även en söt hatt som föreställer en upp och nedvänd tratt som dekoreras av ett fint hjärta av tyg och en söt rosett. Slutligen medföljer även små fina handskar i en snygg metallisk färg som saknar fingrar och ger utstyrseln en mer ”edgy” look.

Maskeradkläder, Plåtmannen Visa stor bild

Fler bilder på maskeradkläder, plåtmannen

 Maskeradkläder, Plåtmannen, 2 Maskeradkläder, Plåtmannen, 3
Relaterat till Maskeradkläder, Plåtmannen: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info