Onda dockan, maskeradkläder

1 099 krle-83830
Onda dockan, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En söt men samtidigt lite skrämmande halloweendräkt som föreställer den onda dockan. Kostymen är tvådelad och består av en klänning med matchande hätta.

Klänningens överdel är tight och åtsmitande, men i kjolen får den härlig volym. Över hela dess yta är klänningen dekorerad med ett prickigt mönster, och snett över bysten har den även ett korsstygnsmönster. Upptill pryds klänningen av en liten knapp, urringningen kantas av söt volang och klänningens puffärmar har ett smalt sidenband i kanten. Mitt på magen sitter även ett litet hjärt- och knapprytt förkläde och i nederkant sticker det undre lagret, som har randigt mönster, fram. Baktill är klänningen dekorerad med en vacker öppning i form att ett hjärta och pryds där även av en söt knapp.

För att riktigt hitta dockkänslan medföljer även en söt liten hätta, dock svart till färgen, att bära på huvudet.

Underkjolen och de randiga strumporna ingår inte, men rekommenderas att köpa separat.

Onda dockan, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Onda dockan, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på onda dockan, maskeradkläder

 Onda dockan, maskeradkläder, 2 Onda dockan, maskeradkläder, 3
Relaterat till Onda dockan, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info