Rymdens drottning, maskeraddräkt

1 269 krle-83845
Rymdens drottning, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En spejsad maskeraddräkt som föreställer Rymdens Drottning. Den futuristiska kostymen är tredelad och består av en klänning, ett bälte samt en huvudbonad.

Den fräcka klänningen är tillverkad i ett metallicskimrande och följsamt tyg i silver och blått och har korta uppstående ärmar. Klänningen är av kort och tight modell som visar upp kroppen, skapar en fin siluett samt exponerar bysten på ett smakfullt sätt. Framtill är klänningen utrustad med en praktisk dragkedja och bak i ryggen är den prydd med en dekorativ öppning som förföriskt blottar lite hud.

Medföljer gör även ett matchande bälte att bära i midjan med en rymdinspirerad applikation framtill samt en vacker håraccessoar med spiraler och glittrande stjärnor.

Stövlar ingår inte.

Rymdens drottning, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Rymdens drottning, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på rymdens drottning, maskeraddräkt

 Rymdens drottning, maskeraddräkt, 2 Rymdens drottning, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Rymdens drottning, maskeraddräkt: drottning, maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info