Sockerbakelse, maskeradkostym

1 099 krle-85003
Sockerbakelse, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Otroligt charmigt maskeradset som föreställer en sockerbakelse och består av en klänning, lösa ärmar och huvudbonad. Underkjolen ingår ej men finns att köpa separat.

Denna klänning är sydd i en lekfull silhuett med en följsam överdel och en fluffig underdel. Klänningen saknar axelband och dekoreras framtill av en unikt formad övre kant med ett hjärta samt av en bred, kontrastfärgad bård med fina ränder och söta kanter. Även baktill smyckas klänningen av ett tygparti i en spännande kontrastfärg. Klänningens nedre del utgörs av en voluminös kjol med söt spets upptill. Kjolen består av flera lager av ett skirt tyg och pryds av en applikation i form av en cupcake som utstrålar en riktigt ungdomlig känsla.

Till denna klänning medföljer små lösa, fluffiga ärmar med spetskanter samt ett fint diadem. Diademet dekoreras av en stor applikation som föreställer en härlig sockerbakelse med en liten jordgubbe.

Sockerbakelse, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på sockerbakelse, maskeradkostym

 Sockerbakelse, maskeradkostym, 2 Sockerbakelse, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info