Sockersöt klänning med bakelser, maskeradkostym

1 319 krle-83993
Sockersöt klänning med bakelser, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmigt maskeradset som pryds av fantastiska färger och fina motiv som exempelvis bakelser. I setet ingår en klänning, lösa ärmar och huvudbonad. Underkjolen ingår ej men finns att köpa separat.

Underbar klänning i en lekfull silhuett med en följsam överdel och en voluminös kjol. Klänningen är sydd i en snygg halterneck-modell och smyckas upptill av en läcker spetskant. Framtill dekoreras klänningen av en bred, randig bård med en iögonfallande snörning och en charmig rosett. Klänningens nedre del är sydd i en vippig modell och utgörs av flera fina tyger. Det översta tyget är glansigt och pryds av ett snyggt mönster med stora cupcakes som sitter på rad. Över detta tyg smyckas klänningen av ett tjockare, unikt format material som skapar en härlig känsla.

Till klänningen medföljer även lösärmar som är små och puffiga, och dekoreras av fina band, en rosett och en applikation i form av ett körsbär. Slutligen medföljer även ett spännande diadem till detta maskeradset. Diademet är försett med en stor cupcake som står rakt upp och pryds av paljetter och ett hjärta.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sockersöt klänning med bakelser, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på sockersöt klänning med bakelser, maskeradkostym

 Sockersöt klänning med bakelser, maskeradkostym, 2
Relaterat till Sockersöt klänning med bakelser, maskeradkostym: klänning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info