Busig pirat, maskeradkläder

1 479 krle-83528
Busig pirat, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeradkostym föreställande busig pirat

Glada ränder i rött och vitt ger karaktär åt denna maskeraddräkt som består av två delar: klänning och tillhörande ärmar. Livet är figurnära och består av en svart, korsettliknande väst som är urringad så att den randiga blusen framhävs över hela bysten. Västen har korsettsnörning framtill med breda satinband i svart. Skärpet som är av svart läderimitation och vilar på höften är prytt med en stor, lyxig dödskalle i hamrad guldfärgad metall som bidrar till den busiga attityden. På höften är ett rött satintyg nonchalant draperat. Kjolen som består av två lager är flikade för ett slitet och tufft intryck. Det undre är röd- och svartrandigt och det övre svart. Ärmarna, också de röd- och vitrandiga som blusen, fästes separat på armarna och är av söt puffärmsmodell. De är prydda med ett smalt svart satinband och avslutas med flikar nertill på samma sätt som kjolen.

Klänningen och ärmarna ingår.

Fint att bära till dräkten är pirathatten som inte ingår men går att köpa separat.

Busig pirat, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Busig pirat, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på busig pirat, maskeradkläder

 Busig pirat, maskeradkläder, 2
Relaterat till Busig pirat, maskeradkläder: maskeradkläder, pirat.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info