Pirat i guld, maskeraddräkt

969 krle-83321
Pirat i guld, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeradkostym föreställande söt pirat i lyxigt guld

En maskeradkostym med överdådigt guldtyg som kombinerar det söta och det lyxiga och ger en känsla av 1700-talets bondrokoko. Blusen, som är av singoallamodell, är av guldfärgat satin. Ärmen, som visar axeln, är lång med volang nertill och har guldfärgat, nästan genomskinligt satinband knutet med en rosett om armen. Samma satinband återkommer i det figurnära, svarta livet med två söta, parallella korsettsnörningar som avslutas med rosetter nertill vid midjan. Kjolen är av guldfärgat, blankt satintyg och har en romantisk spetskant i vitt nertill. Livtyget draperas över kjolen på sidorna ända ner till kanten på elegant rokokovis. Mitt på livstycket sitter en exklusiv, oval brosch i guldfärgad metall med två kedjor hängande under en kristallklar droppe. Den stora, ovala stenen är genomskinlig och kristallskimrande och broschen bidrar till den eleganta och lyxiga stilen i denna dräkt.

Klänningen och broschen ingår.

En underkjol i vitt bärs med fördel till denna dräkt. Den ingår inte men kan köpas separat.

Den guldkantade pirathatten passar även den utmärkt till dräkten och accentuerar piratkänslan. Den ingår inte men kan köpas separat.

Pirat i guld, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Pirat i guld, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på pirat i guld, maskeraddräkt

 Pirat i guld, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Pirat i guld, maskeraddräkt: guld, maskeraddräkt, pirat.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info