Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar

979 krce-m6145
Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset som föreställer en snygg pirat och består av en klänning, en hatt och en dolk.

Klänningen är sydd i en fin modell som skapar intrycket av att vara en topp, en kjol och ett skärp där alla delar utgörs av ett läderliknande material. Överdelen på klänningen påminner om en korsett och smyckas upptill av en kontrastfärgad kant med ett dekorativt hänglås med en dödskalle. Framtill dekoreras klänningens överdel av unika snörningar. I midjan pryds klänningen av ett snyggt skärp med ett sofistikerat spänne. Klänningens nedre del smyckas av ett fint mönster och har en sicksackformad kant vilket bidrar till en unik look.

Den hatt som medföljer klänningen matchar snyggt och dekoreras av ett fint band med en fjäder, en rosett och ett sjörövaremblem. Slutligen medföljer också en leksaksdolk som är tillverkad i en verklighetstrogen modell.

Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar finns även i kategorierna:
Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar Visa stor bild

Fler bilder på romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar

 Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar, 2 Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar, 3
Relaterat till Romantisk piratdräkt, maskeraddräkt i tre delar: maskeraddräkt, romantisk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info