Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier

3 629 krsh-7689
Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Kostymset om tio delar föreställande en kaxig pirat. Settet består av en bustier, avtagbara strumpeband, g-stringtrosa, kjol, underkjol stockings, pirathatt, halsand, pistol och ögonlapp.

Bustieren är av utmanande stil med rak skärning och bygelförsedda kupor. Mellan kuporna och längs med plagget löper ett blixtlås för bästa passform och komfort. Bustieren är gjord i satin och har två snördekorationer framtill och en dekorativ spets längs med hela nederkanten. Upptill försedd med ett halterneckband som är fästad med metallringar i bustierens sidor. Bustieren passar även utmärkt att använda vid andra tillfällen än utklädnad. Bär den till ett par snygga byxor eller en längre kjol.

G-stringtrosan matchar piratkostymen fint och har smala band över höfterna.

Kjolen är gjord i en löst fallande modell i satin. Den är randig runt om och försedd med söta rosetter upptill, framtill.

Underkjolen är försedd med en spetskant nedtill och har elastisk midja.

Paret med stockings är gjorda i finmaskigt nät och fästs med fördel i de avtagbara och reglerbara strumpebanden från korsetten när kjolen inte används.

Pirathatten, med sina dekorationer i guld, dödskallemärke fram och kant luddiga material, är den perfekta accessoaren tillsammans med pistolen (av slaglåsmodell), halsbandet med en liter dekoration mitt fram samt ögonlappen, till piratkostymen.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier finns även i kategorierna:
Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier Visa stor bild

Fler bilder på sexig pirat, maskeraddräkt med bustier

 Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier, 2 Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier, 3 Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier, 4 Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier, 5 Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier, 6
Relaterat till Sexig pirat, maskeraddräkt med bustier: bustier, maskeraddräkt, pirat, sexig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info