Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym

279 kr909 krSpara 630 kr (69%)le-83952
Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En uppseendeväckande maskeradkostym som föreställer en charmig polis. Setet består av en klänning med öppen rygg, ett bälte med LED-lampor, en matchande hatt samt handklovar.

Klänningen är av kort och åtsmitande modell med korta ärmar och rundad urringning. I ryggen har klänningen en öppning och framtill är den försedd med små knappar. Nedtill är polisklänningen dekorerad med en flirtig volangkant, och kjolen är även utrustad med strumpeband. ”POLICE” står tryckt med stora bokstäver över ryggen och ett polisemblem pryder kostymens ärm. Klänningen är även dekorerad med en glänsande polisbricka.

Medföljer gör också ett häftigt höftbälte med ett fyrkantigt spänne och blinkande LED-lampor i två färger. Andra roliga attribut som förstärker maskeradkänslan är en hatt av klassisk polismodell med en blank skärm och en skinande polisbricka samt handklovar.

Stockings att fästa i strumpebanden ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym

 Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym, 2 Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym, 3
Relaterat till Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym: bälte.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info