Polisklänning, maskeradkostym

1 099 krle-85016
Polisklänning, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck maskeradkostym förställande en häftig polis. I denna maskeraddräkt ingår en klänning, bälte med handklovar och hatt.

Denna klänning är sydd i en lekfull halterneck-modell med snygga axelband som är formade likt en krage. Upptill sitter denna klänning nära inpå kroppen men utgörs nedtill av flera lager av ett voluminöst tyg i tyll som smyckas av läckra glittertrådar. Klänningen dekoreras framtill av smakfulla knappar, ett verklighetstroget polisemblem samt en applikation med ett tryck av ordet ”POLICE”.

I detta set ingår även ett bälte som utgörs av ett mjukt band samt läckra handklovar i plast. Slutligen medföljer också en snygg polishatt i en klassisk modell med en stilren kant och ett polisemblem som ger denna look en mycket härlig känsla.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Polisklänning, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på polisklänning, maskeradkostym

 Polisklänning, maskeradkostym, 2 Polisklänning, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info