Poliskostym, maskeradkläder

769 krce-m6115
Poliskostym, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En rykande het maskeradkostym föreställande en kvinnlig polis. Delar som ingår i dräkten är en klänning, ett bälte, strumpebandshållare, en liten hatt samt en batong.

Klänningen är av kort och tight modell med korta ärmar och en knapprad som går ned en bit på magen. Nedtill är klänningen försedd med en liten volangkant och upptill finns två fickor, varav den ena pryds med texten ”POLICE”.

I midjan på klänningen sitter ett dekorativt plastbälte och klänningen är även utrustad med strumpeband som pryds med handbojor. En obligatorisk hatt med skärm och polisemblem samt en batong medföljer dessutom för att komplettera denna läckra maskeradkostym.

Stockings att fästa i strumpebanden ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Poliskostym, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Poliskostym, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på poliskostym, maskeradkläder

 Poliskostym, maskeradkläder, 2 Poliskostym, maskeradkläder, 3 Poliskostym, maskeradkläder, 4 Poliskostym, maskeradkläder, 5
Relaterat till Poliskostym, maskeradkläder: maskeradkläder, poliskostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info