Zombie polis, maskeradkostym

849 krle-83886
Zombie polis, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset föreställande en zombiepolis i en kuslig modell som passar perfekt till halloweenmaskeraden. I detta set ingår klänning, slips och handskar.

Klänningen är sydd i en kort modell med en plisserad kjol och pryds av fräcka blodstänk. Denna klänning dekoreras framtill av snygga knappar, små fickor, en trendig krage, en fin stjärna samt utskärningar i tyget som pryds av ett transparent tyg i matchande färg till blodet. Klänningens kanter, exempelvis kragen, nedre kanten och ärmarnas kant, smyckas delvis av häftiga sicksackmönster vilket skapar det skrämmande intrycket av att en zombie har tuggat på plagget.

En kort och stilren slips med fräcka ”bett” i kanterna medföljer denna klänning. Likaså gör ett par häftiga handskar som är sydda i ett läderliknande material och saknar fingrar.

Material: 100% polyester
Zombie polis, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Zombie polis, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på zombie polis, maskeradkostym

 Zombie polis, maskeradkostym, 2 Zombie polis, maskeradkostym, 3
Relaterat till Zombie polis, maskeradkostym: polis.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info