Askungen, maskeradkostym

969 krle-85025
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 41 kr/mån med Klarna. Mer info »
969 kr

Detaljrik maskeraddräkt som föreställer Askungen och innefattar korsett, kjol, ärmar, halsband och hårband. Denna maskeraddräkt är sydd i en otroligt vacker färg vilket skapar den rätta Askungenlooken.

Denna korsett är sydd i en klassisk, smickrande modell och är mycket utsmyckad. Korsetten är täckt av lekfulla paljetter samt smyckas den av en fin snörning av satinband och en rosett.

Kjolen utgörs av ett spännande tyg av tyll som sitter i många lager och skapar en härlig volym. Kjolens översta lager är sydd av ett transparent material med ett läckert mönster av glänsande former och linjer. Detta tyg är det tyg som även utgör de puffiga ärmarna med volanger på kanterna som också ingår i detta maskeradset.

I detta set ingår även ett elegant choker-halsband som sitter nära inpå halsen i en kontrastfärg till resterande dräkt samt ett fint hårband i en mycket enkel och elegant modell.

Strumporna på bilden ingår ej, men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Askungen, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på askungen, maskeradkostym

 Askungen, maskeradkostym, 2 Askungen, maskeradkostym, 3
Relaterat till Askungen, maskeradkostym: Askungen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info