Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size

1 099 krle-83813x
Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg maskeraddräkt som föreställer den onda drottningen och innehåller en läcker och detaljrik klänning samt en fin krona.

Klänningen som ingår i detta set är sydd i en förtjusande modell med en vippig kjol och korta, puffiga ärmar av ett färgglatt, transparent tyg. Klänningens urringning är utmanande men samtidigt sofistikerad och pryds av en fin randig kant samt en härlig rosett med en brosch med ett hjärta. Framtill, på den annars enfärgade överdelen av klänningen, dekoreras den av ett rutigt parti tyg med ett riktigt snyggt kortspelsmönster som på sidorna ramas in av en fin guldkant. Klänningens nedre del är sydd av ett tyg i en matchande färg till resterande klänning och pryds bland annat av en söt volangkant och ett vackert spetstyg som är svept över klänningen på sidorna. Baktill på klänningen sitter en stor rosett i ett kortspelsmönster som ger den en lekfull look. Slutligen smyckas denna klänning även av en stor, dramatisk krage med en bra stadga som skapar en mycket effektfull känsla.

I setet ingår även en söt krona som bildar pricken över i:et på denna fantasifulla dräkt. Kronan är sydd i en klassisk guldig färg och smyckas av många fina, glittriga hjärtan. Urtjusigt!

Övriga produkter på bilden ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på den onda drottningen, maskeradkläder, plus size

 Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size, 2 Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size, 3
Relaterat till Den onda drottningen, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info