Drottningens vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym

1 319 krle-83940
Drottningens vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt som föreställer drottningens vakt från Alice i Underlandet och består av body, halsband samt håraccessoar.

Denna body är sydd i en följsam modell som framhäver dina kvinnliga kurvor och utgörs av ett mjukt och flexibelt material. Framtill pryds bodyn av snygga hjärtan och av en trendig, kantig urringning som dekoreras av en läcker bård i glittrigt guld. Bodyn har långa ärmar som smyckas av ett lekfullt kortspelsmönster samt fina applikationer på axlarna. Nedtill har bodyn en bred volang i flera lager som skapar intrycket av en mycket kort kjol och är försedd med en spetskant upptill och en guldig bård nedtill.

Till denna body medföljer ett halsband av ett skirt tyg med spännande rynkor och guldiga kanter samt en liten hatt som matchar denna härliga look.

Strumporna ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Drottningens vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på drottningens vakt från alice i underlandet, maskeradkostym

 Drottningens vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym, 2 Drottningens vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym, 3
Relaterat till Drottningens vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym: alice, Alice i Underlandet, underlandet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info