Fågelskrämma, maskeradkläder

1 139 krle-83833
Fågelskrämma, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En rolig maskeraddräkt i två delar som föreställer en söt solrosprydd fågelskrämma. Dräkten innehåller en charmig klänning samt en matchande hatt.

Den lekfulla klänningen är tillverkad i ett denimliknande tyg och har axelband som knyts bak i den öppna ryggen. Över livet smiter klänningen åt men från midjan nedåt är den vippig och böljande med fin volym. Framtill är klänningen dekorerad med ett litet rutigt förkläde med ett tillhörande band som går runt hela klänningen och på utvalda ställen är maskeradklänningen dessutom prydd med söta solrosor. I såväl över- som underkant är den kantad med fransar samt en vågig bård och baktill är denimtyget öppet och ett tyg med rader av dansande fransar sticker istället fram.

Den tillhörande hatten är i en hög modell som är dekorerad med lite hö samt lappad med en bit denimtyg.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fågelskrämma, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Fågelskrämma, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på fågelskrämma, maskeradkläder

 Fågelskrämma, maskeradkläder, 2 Fågelskrämma, maskeradkläder, 3
Relaterat till Fågelskrämma, maskeradkläder: fågelskrämma, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info