Guldlock, maskeraddräkt

1 319 krle-83894
Guldlock, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sagolik maskeraddräkt som föreställer Guldlock och består av en klänning med huva samt halsband. Underkjol, strumpor och skor ingår inte men finns att köpa separat.

Klänningen är sydd i en fin modell med en voluminös kjol och härliga, rutmönstrade puffärmar med spetskanter. Denna klänning smyckas av vackra färgkombinationer med accentfärgade detaljer och kontrastfärgade kupor. Urringningen på denna klänning är försedd med spets, ett vackert band och en rosett. Framtill pryds klänningen av en läcker snörning som ramas in av fin spets. Baktill dekoreras klänningen av fina sömmar samt av en djup urringning. Klänningens kjoldel smyckas av en vacker spetskant samt av ett litet rutigt förkläde med rosetter och en applikation föreställande en björn. Klänningen är även utrustad med en härlig luva i ett matchande tyg med rutmönster samt stora härliga björnöron och en rosett.

Halsbandet utgörs av en elegant krage som matchar fint till denna detaljrika klänning.

Guldlock, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på guldlock, maskeraddräkt

 Guldlock, maskeraddräkt, 2 Guldlock, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Guldlock, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info