Hattmakaren, maskeradkläder

2 509 krsh-7826
Hattmakaren, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Detaljrikt och fantasifull maskeraddräkt föreställande hattmakaren från Alice i Underlandet. Detta set inkluderar topp, kjol, bolero, handskar, damask, strumpeband, stockings, slips och hatt varav alla delarna går i samma matchande färgskalor.

Maskeraddräkten inkluderar en läcker topp med lätt vadderade kupor och en elegant urringning med ett band i en kontrasterande färg och en söt volang. Linnets mitt dekoreras av ett rutigt tyg med en snygg applikation av en rykande tekopp och nedtill smyckas plagget av en söt spetskant. Sidorna utgörs av ett enfärgat tyg och baktill har toppen en tilldragande snörning. Till denna topp matchas en söt liten bolero i kontrasterande färger med korta, uppvikta ärmar som pryds av ett fint band och en trendig knapp.

Kjolen som ingår i denna spännande maskeraddräkt utgörs av ett enfärgat tyg som pryds av härliga rynkor och söta rosetter. Nedtill dekoreras kjolen en snygg, bred spetskant som baktill övergår i flera rader vilket skapar en häftig effekt. Kjolen pryds baktill även av ett stort spetsliv i flera lager med en stor livfull rosett.

Till setet medföljer även mycket fina stockings i en klassisk modell av ett enfärgat, följsamt tyg med en tjockare linning upptill som slutar strax över knäna och även härliga handskar som saknar fingrar och smyckas av en kontrastfärgad nedviken kant och ett sött mönster.

Tillhör maskeraddräkten gör också ett fint strumpeband bestående av ett satinband med spetskanter och en ljuvlig applikation i form av en brosch med en fin tekopp samt snygga damasker. Damaskerna är sydda i kontrasterande färger, har en nedvikt kant upptill och dekoreras av fina knappar.

Slutligen ingår i detta set även en ljuvlig slips i ett härligt, glansigt material med ett vackert mönster som knyts till en stor rosett under halsen samt en charmerande hatt. Hatten är tillverkad i ett glänsande material, i en klassisk modell med detaljer såsom en fint band, ett spelkort och ett vackert spetstyg i en rosett som hänger ned från hattens baksida. Pricken över i:et som gör denna underbara dräkt komplett.

Hattmakaren, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Hattmakaren, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på hattmakaren, maskeradkläder

 Hattmakaren, maskeradkläder, 2 Hattmakaren, maskeradkläder, 3
Relaterat till Hattmakaren, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info