Hjärter Dam, maskeraddräkt

1 629 krle-53029
Hjärter Dam, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En originell och detaljrik maskeraddräkt i fem delar som föreställer Hjärter Dam. Ingår gör en bh-topp, en bolero, en minikjol, höga strumpor samt en tiara.

Behå-toppen smickrar bysten och är tillverkad i ett lätt glansigt tyg. Mellan kuporna pryds bh:n av en liten gnistrande sten.

Den lilla boleron täcker axlarna och övre delen av ryggen, har skira puffärmar och kantas med vitt fluff. En hög och imponerande krage reser sig i bak, och ett glittrande hjärta sitter även där. Boleron knyts ihop framtill med ett smalt rött band.

Minikjolen är av kort och vippig modell och utgörs av flera lager där det översta är dekorerat med små hjärtan och går upp i mitten och visar det undre, enfärgade lagret. En bred enfärgad linning upptill ger kjolen en bra och bekväm passform och den är även försedd med strumpebandshållare.

De medföljande strumporna når en bra bit över knät, har randigt mönster och dekoreras med kortspelssymboler. Strumporna passar utmärkt att fästa i kjolens strumpebandshållare.

Ett måste för en drottning är en glittrande tiara, och självklart ingår en sådan i denna maskeraddräkt. Kronan är guldfärgad och dekorerad med svarta gnistrande juveler.

Övriga produkter ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Hjärter Dam, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Hjärter Dam, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på hjärter dam, maskeraddräkt

 Hjärter Dam, maskeraddräkt, 2 Hjärter Dam, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Hjärter Dam, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info